DGR Goods

DGR Goods is de oplossing voor uw behoeften aan opslagruimte. Het is een geweldige optie voor eigenaars van commerciële panden, kleine bedrijven, huiseigenaren en iedereen die een extra ruimte nodig heeft voor persoonlijke bezittingen. Self-storage is niet alleen voor mensen die tijdelijk extra meubels of seizoensgebonden decoraties willen opslaan. Deze nuttige dienst kan ook nuttig zijn voor mensen met een permanente behoefte aan veilige opslag. Door de grote vraag en de beperkte ruimte die beschikbaar is in de meeste self-storage faciliteiten, is het essentieel om de juiste plek te kiezen om uw spullen op te slaan. Gelukkig heeft DGR Goods tal van voordelen die het overwegen waard maken als alternatieve opslagoplossing. Hier zijn de top 5 redenen waarom u bij ons ruimte zou moeten huren.

DGR Goods heeft de meest betaalbare opslagprijzen.

DGR Goods biedt betaalbare maandelijkse tarieven. Onze tarieven beginnen bij $24,95 per maand. De tarieven kunnen variëren naargelang uw regio en de grootte van uw opslagruimte. We bieden ook handige betalingsplannen. Dus of u nu een maand of een jaar spullen moet opslaan, wij bieden de beste prijs voor uw behoeften. Er zijn veel opslagfaciliteiten in het DGR-netwerk die hogere prijzen hanteren. Waarom zou u dan voor ons kiezen? Heel eenvoudig, wij hebben de meest betaalbare prijzen.

We hebben ervaren personeel met professionele kennis.

Ons personeel is ervaren en deskundig als het erom gaat u te helpen de juiste opslagoplossing te vinden. Ons personeel is opgeleid om klanten te helpen met alle vragen en problemen op het gebied van opslag. Ze hebben toegang tot verschillende bronnen om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften. Of u nu hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste opslagruimte of toegang wilt tot uw bezittingen, ons personeel staat klaar om u te helpen.

Onze opslagruimtes zijn geklimatiseerd en goed beveiligd.

De Goods faciliteiten van DGR zijn geklimatiseerd en goed beveiligd. We hebben een geavanceerd beveiligingssysteem met camera's, een alarm en toegang via toetsenborden. Ons beveiligingssysteem wordt 24/7/365 bewaakt om ervoor te zorgen dat uw bezittingen veilig zijn. Onze faciliteiten worden ook beveiligd door een elektronische poort. Dit zorgt ervoor dat er geen indringers of onrechtmatige toegang is. Deze veiligheidsmaatregelen maken het voor iedereen moeilijk om bij uw bezittingen te komen.

Off site toegang beschikbaar

Als u behoefte hebt aan langdurige opslag, biedt DGR off-site opslag. U hebt toegang tot uw spullen vanaf elke computer of telefoon met een internetverbinding. U hebt ook toegang tot uw spullen vanaf elke locatie met een telefoonsignaal. Dit is handig als u gezondheidsproblemen hebt waardoor u niet bij uw opslagruimte kunt komen.

Wij garanderen al onze klanten een schone, veilige en goed onderhouden opslagruimte.

Wij garanderen al onze klanten een schone, veilige en goed onderhouden opslagruimte. Wij inspecteren en onderhouden al onze units regelmatig om ervoor te zorgen dat ze in de best mogelijke staat verkeren. Wij bieden ook regelmatige inspecties voor extra gemoedsrust van onze klanten.

Als u niet volledig tevreden bent met onze diensten, kunt u uw geld terugvragen. Geen vragen gesteld. We willen dat u tevreden bent met uw ervaring met ons, dus bieden we een 10-dagen geld-terug garantie.

We hebben een gratis eerste keer Storgage aanbieding voor nieuwe klanten.

DGR heeft ook een gratis First Time Storgage aanbieding voor nieuwe klanten. Dit betekent dat u gratis toegang heeft tot uw opslagruimte gedurende 10 dagen nadat u een huurovereenkomst heeft getekend. Dit kan handig zijn als u onmiddellijk bij uw spullen moet kunnen. U kunt deze optie ook gebruiken als u toegang tot uw spullen moet hebben vanaf een afgelegen locatie.