Bonbon workshop

 

 

Heb je ooit zelfgemaakte chocolade geproefd? Ze zijn zoveel beter dan in de winkel gekochte varianten. Als u op zoek bent naar een gezondere optie, zijn zelfgemaakte pralines het antwoord! Je kunt je eigen chocolade lekkernijen maken met eenvoudige ingrediënten en de meeste zijn ook nog eens heel goedkoop. Chocolade is een duur ingrediënt – het is gemakkelijk om uw boodschappenrekening wekelijks op te laten lopen door alleen maar wat repen pure chocolade in huis te hebben! Gelukkig zijn zelfgemaakte chocoladetraktaties heel betaalbaar en zelfs als je niet veel tijd hebt, zijn ze niet al te moeilijk om te maken. Voor wie dat wilt biedt een van onze favoriete locaties zelfs een bonbon workshop aan! Hier laten ze u zien hoe eenvoudig het is om uw eigen voorraad zelfgemaakte chocolade aan te leggen, zodat u uzelf kunt verwennen wanneer u trek krijgt, zonder dat het u geld kost:

Wat je nodig hebt om zelfgemaakte chocolade te maken

  • Dure chocolade – Dit is een essentieel ingrediënt als je heerlijke zelfgemaakte chocoladetraktaties wilt maken. In alle recepten in dit artikel wordt pure chocolade gebruikt. Je kunt ook melk- of witte chocolade gebruiken, maar de smaak en textuur zullen niet hetzelfde zijn.

  • Chocoladechips – Nog een essentieel ingrediënt! Je kunt chocoladechips in bulk kopen bij Costco en supermarkten, maar ze zijn erg duur. We raden je aan je eigen chocoladechips te maken om wat geld te besparen.

  • Ongezoete cacao – Dit is het hoofdingrediënt dat chocolade zijn heerlijke smaak geeft! Zonder dit ingrediënt kun je geen zelfgemaakte chocoladetraktaties maken.

Hoe maak je thuis chocolade

Onze zelfgemaakte chocolade recepten werken het beste met pure chocolade. U kunt ook witte chocolade gebruiken. Dit is de stap die uw dure chocolade in zelfgemaakte chocolade verandert. U kunt een dubbele boiler of een magnetron gebruiken om uw chocolade te smelten. Als je een magnetron gebruikt, wees dan voorzichtig dat je het niet verbrandt. Meng de ingrediënten – Vervolgens wilt u uw ingrediënten combineren om zelfgemaakte chocolade te maken. U kunt een staafmixer of een handmixer gebruiken. Giet het mengsel in siliconenbekers – Na het mengen giet je het mengsel in siliconenbekers om je chocolade vers te houden.

Conclusie

Chocolade is een duur ingrediënt – het is gemakkelijk om je boodschappenrekening wekelijks te laten oplopen door alleen maar een paar repen pure chocolade in huis te hebben! Gelukkig zijn zelfgemaakte chocoladetraktaties heel betaalbaar en zelfs als je niet veel tijd hebt, zijn ze niet al te moeilijk om te maken.

Chocolade is een duur ingrediënt – het is gemakkelijk om je boodschappenrekening wekelijks op te laten lopen door alleen maar een paar repen pure chocolade in huis te hebben! Gelukkig zijn zelfgemaakte chocoladetraktaties heel betaalbaar en zelfs als je niet veel tijd hebt, zijn ze niet al te moeilijk om te maken.

Bewaar chocolade op het aanrecht en het zal waarschijnlijk veel sneller worden opgegeten dan wanneer het in de koelkast wordt bewaard. Wanneer u uw eigen pralines maakt, kunt u er zoveel tijd voor nemen als u wilt, in tegenstelling tot wanneer u snel trek hebt in chocolade. Dit zal u helpen uw porties onder controle te houden.