Winkel Geldermalsen

In dit licht is het uiterst belangrijk dat elke man die in zijn wereld wil worden herkend, de mode begrijpt, want het is de snelste en gemakkelijkste manier om Vlinders te maken uit anders, eh, nou ja, niet al te beste mensen. Niet te vergeten dat het ook het grootste voordeel heeft dat er geen kennis voor nodig is van hoe aandelen of sinaasappelen staan bij mensen.

Mode is niet langer uitsluitend een vrouwendomein, noch is het nu uitsluitend een terrein voor mensen. Ook bij mannen wordt het modegevoel en de esthetiek gestimuleerd door de opkomst van grote mannelijke ontwerpers die blijven bewijzen dat hun vakmanschap en creativiteit van de bovenste plank zijn. Als puntje bij paaltje komt, maakt wat je draagt wie je bent. Tenzij je een clown of een rapartiest bent, zeg je in een gekreukte, gebleekte spijkerbroek en een wit overhemd uit het rek dat je in een kunst-ontwerpcarrière zit die jou of je kunst niet respecteert. Aan de andere kant, verschijnen op het werk met een op maat gemaakt zwart pak en een onberispelijk gevouwen wit zijden sport shirt zegt dat je een man bent van smaak en verfijnde stijl.

Voor sommige mannen kan het een geloofwaardigheidscontrole zijn om de traditie te overtreden en alleen maar door de borduurles te komen. Deze regel geldt echter niet voor alle ambachtslieden. Het geldt alleen voor de superieuren. Aangezien zij degenen zijn die het moeten weten, zullen zij ervoor zorgen dat de rest van de superieuren hen niet als een kunststudent of een kunstgebrekkige zal bestempelen. In feite draagt een overste deze kledij om een statement te maken, niet om nog herkend te worden als een van ‘de massa’s’. Wanneer u iemand een professional noemt, verwijst u gewoonlijk niet naar wat hij doet, maar naar hoe hij door andere werknemers en cliënten wordt waargenomen.

Een andere manier om prijzen te vergelijken is te winkelen met een conclusie. Wat houdt dat in? Volg dezelfde gids als bij de rest van uw inkopen en maak een overzicht van het naaiwerk, de afwerking en de kwaliteit van elke pantone. Dit zal u een meer precieze blik op de stof sterke en zwakke punten.Het zal u ook in staat stellen om te bespreken met uw leverancier of fabrikant, zoals hoe tikoining aan uw metingen of wat voor soort stof het zal worden gemaakt van als het uit een bepaald land. Het kennen van dergelijke detailsvet zeker te zijn dat u uw geld waard te krijgen.

Voor velen zijn de stoffen van de beste kwaliteit die van een zeer zuivere witte kleur of van een kleur die goed past bij (of schaduwt in) de kleurstof waarin u de stof aanbrengt. Anderen geven de voorkeur aan andere kleuren en zullen een paar punten verdienen bij degenen die de voorkeur geven aan wittinten of kleurschakeringen die vrij vaak bij de stof passen. Let altijd goed op wat u koopt, want hoewel u de stof misschien schattig vindt, vindt u andere aspecten misschien wel Oké, maar niet zo zoet of lief als deze. Als voorbeeld, als u Creationist bent, zult u niets kopen dat verre van door de mens gemaakt is, het is waarschijnlijk dat u niet geneigd zult zijn om zuiver witte stoffen te kopen en inderdaad waarschijnlijk niets zult kopen dat geheel in een andere kleur is. Een kenner van stoffen zal een dergelijke kleurloosheid niet aanvaarden, dat is een feit, maar geen enkele kenner van stoffen zou dat detail kunnen negeren. Daarom heeft u de luxe van het winkelen vanuit huis, waar u zoekopdrachten kunt uitvoeren, uw eigen schema kunt bepalen en kunt vragen wat u wilt zonder lelijke, reclame makende stoffen of misschien iets anders. Op dezelfde manier, zou het niet aangenaam zijn als uw meerdere daadwerkelijk moest gaan zitten en nadenken over wat hij met uw hulp heeft gekocht? Maar al te vaak, vooral in schril contrast met de manier waarop thuis wordt gewinkeld, wordt een eenvoudig ja of nee als antwoord gegeven. Een goede winkelbediende weet precies waar u het over heeft, en wat u wilt, voordat hij u vraagt het hem te vertellen. Niet alleen dat, maar de kwaliteit van het werk zal consequent uitstekend zijn.Je moet je nooit zorgen hoeven te maken over het tegenkomen van een meerdere die, hopelijk, op een andere afdeling is. Nu, klinkt dat als een advertentie waar ik niet van op de hoogte was?