Gratis stockfoto met artsen, Aziatische vrouw, behandeling
De taken van een wijkverpleegkundige omvatten het regelmatig zien van patiënten, en het bijhouden van de medische dossiers van de patiënten. De verpleegkundige zal ook verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de zorg wanneer een verwijzing wordt gemaakt. Soms kan dit nodig zijn omdat de patiënt buiten het ziekenhuis is zonder doktersbevel, en niet in staat is de verpleegkundige te vertellen waar zij zelf informatie kan vinden. De verpleegster moet nummers, douches, toiletbezoek, maaltijden en medicatie-informatie bijhouden.
De verpleegster moet er een punt van maken om jonge patiënten, oudere volwassenen, en degenen met ernstige ziekten ten minste een keer per maand of anders te bezoeken.disciplinaire verpleegkundigen lijken meer tijd door te brengen met elke patiënt en familie, en minder tijd met het ziekenhuispersoneel. Het is beter dat de patiënt direct betrokken wordt bij het zorgplan, dan het personeel.
Andere taken zijn het letten op tekenen van infectie, en het beantwoorden van algemene vragen over ziekte. Ze bieden ook emotionele steun en verzekeren de patiënten en hun familie dat ze gewenst zijn en dat er voor hen gezorgd wordt. Wanneer een patiënt wordt ontslagen, legt de verpleegster een korte maar goed geïnformeerde verklaring af aan de familieleden.
Geaccrediteerd worden door de Joint Commission is geen gemakkelijke taak. Er zijn talrijke tests vereist voordat een verpleegster kan worden geaccrediteerd. De gezondheidstoestand van de verpleegkundigen, hun kennis en hun status spelen allemaal een belangrijke rol bij het al dan niet slagen voor het examen. Verpleegkundigen moeten een diploma of bewijs van opleiding in verpleegkunde hebben om in een ziekenhuis te mogen werken. De CPAT is niet een van de meest voorkomende tests die verpleegkundigen moeten afleggen, omdat hij vrij eenvoudig is. De test is in feite een schriftelijke test, en van verpleegkundigen wordt verwacht dat zij de vragen kennen.
Als de verpleegkundige eenmaal is gecertificeerd door de Joint Commission, is hij of zij verplicht om de certificering elke twee jaar te vernieuwen. Vóór de certificering was er geen vaste procedure, en die is nu behoorlijk gereguleerd. Ook zijn er eisen voor de verlenging. Om deze redenen is er een vervaldatum verbonden aan de certificering, die ook wel de “rolling expiration date” wordt genoemd.
Wat zijn de banen van gediplomeerde verpleegkundigen? De meeste gediplomeerde verpleegkundigen kunnen van dag tot dag, 24 uur per dag, in elk ziekenhuis werken. Veel grote ziekenhuizen zullen echter alleen die verpleegkundigen toelaten die al een tijdje werken om hun certificering te vernieuwen.
Sommige ziekenhuizen geven er de voorkeur aan dat de verpleegkundigen die al een tijdje werken zich opnieuw certificeren. Dit is omdat het helpt om bepaalde gegevens op te ruimen. In de meeste gevallen is dit omdat sommige verpleegkundigen al een tijdje in het ziekenhuis werken, maar anderen niet. Deze opschoning kan alleen worden uitgevoerd als alle aansluitingen zijn opgeheven.
De verlenging van de certificering is gebaseerd op de status van de verpleegkundige op het moment van certificering. De “rolling expiration” van een jaar is een strikte eis. In de meeste gevallen zal de vervaldatum gebaseerd zijn op de prestaties.
Vakanties en weekends worden niet als werkdagen beschouwd en kunnen door de meeste verpleegkundigen worden opgenomen. Er zijn ziekenhuizen die hier onuitgesproken regels over hebben, maar dit is geen toegestane praktijk.
Gewoonlijk wordt de verlenging van het certificaat gebaseerd op prestatie en geschiktheid. Dit is gebaseerd op de eisen die aan de verlenging worden gesteld. Verse verpleegkundigen krijgen niet zoveel aandacht als een verpleegkundige die het certificeringsproces al heeft doorlopen.
Ongebruikte verpleegkundigen of verpleegkundigen uit het verleden kunnen hun certificering niet vernieuwen, maar dit is geen groot probleem. Normaal gesproken wordt de afgifte van certificeringen gebaseerd op de behoefte van de verpleegkundige in kwestie. Zij zal gewoon moeten afwachten tot het initiatief van de ziekenhuisadministratie komt.