Man Met Blauwe Scrub Pak En Masker Zittend Op De Bank
‘Genezen’, een behandeling geven.
De activiteit van het geven van een behandeling in ruil voor zorg staat bekend als ‘uitwisseling’.Theynoui heeft uitwisseling als onderdeel van de handeling van het geven. De handeling van het geven hangt af van ‘grijpen’.’Gegrepen’ betekentogenically connected. Het grijpen impliceert delen en samensmelten als een individu met een ander.
Geven betekent dus: geven wat men heeft en wegnemen wat men wenst van een ander.Dus wegnemen wat men wenst van een ander, d.w.z. dat de Ander beslist welke behandeling voor hem/haar het beste is en ervoor zorgt dat de Ene zichzelf niet overvraagt.
Er wordt gesuggereerd dat de eerste twee ideeën in de benadering van verpleging geven en nemen zijn. Hoewel het eerste geven inhoudt, kan het ontvangen en verinnerlijkt worden als geven en nemen. Bij het laatste gaat het om nemen, verwerven en genieten. Het is van essentieel belang te weten of je bij de eerste twee ideeën aan het geven of nemen bent. Als je dat doet, zul je niet slagen in je werk. Als u dat wel doet, zult u succes hebben als u zich op uw taak concentreert en uw middelen effectief gebruikt.
Er wordt gezegd dat Moeder Teresa zei: En u zegt dat niemand een kind kan onderwijzen in de wil, maar het kind kent zijn eigen behoeften. En de wil van een kind is zijn eigen, verontwaardigd, ongeorganiseerd en divers.
Denk eens na: wat hebben kinderen? Ze hebben ambitie; ze hebben omzwervingen; ze hebben interesses; ze hebben twijfels; ze hebben angsten; ze hebben een ouder; ze zijn afhankelijk; ze hebben een volwassene; ze hebben een moeder thuis; en/of een vader; ze hebben ervaringen; ze hebben ideeën; ze hebben vragen; en kortom, ze hebben alles wat een kind heeft.
Ouders die één of twee van de bovenstaande punten als voorbeeld nemen, zijn voorbereid om elk van de andere punten ook toe te passen.
Het is noodzakelijk om een of twee punten te kiezen waar je je gedurende je verpleegkundige loopbaan op gaat richten. Je kunt niet ineens verpleegkundige of therapeut zijn als je nog niet voldoende in aanraking bent gekomen met het verpleegkundig proces. Richt je dus op en geef wat tijd aan verpleging of reserveer wat tijd voor recreatie en welzijnsontwikkeling, want deze twee gebieden zijn erg met elkaar verbonden.
Als je nog geen baan hebt gevonden, zorg er dan voor dat je een baan vindt die verband houdt met de belangenbehartiging van kinderen. Coördineer met opvangcentra die uw kind in noodgevallen nodig kan hebben, zoals die van de American Cancer Society en de zorg voor zieke familieleden. Probeer vooral uit te vinden wat je capaciteiten zijn en of je geschikt bent om met de kinderen om te gaan.