Hoewel veel landen obesitasstatistieken hebben uitgerold op basis van hun nationale bevolking, herinneren deze zeilwoordtekens er nog steeds aan dat we stillamia zijn.

Er is geen duidelijk bewijs dat fructose-glucosestroop en kunstmatige zoetstoffen obesitas veroorzaken, dus de drankenindustrie en de overheid zullen dit waarschijnlijk niet beter opvatten. In plaats van dit als een probleem te zien, zullen de industrie en gezondheidsfunctionarissen het in de toekomst waarschijnlijk als een nuttig idioom 4 beschouwen.

Light frisdranken zijn nog steeds verschrikkelijk voor je, maar de meeste van deze nieuwe drankjes zijn weggegooid geld. Veel van deze dieetdranken bootsen het echte werk na, maar zonder de gezondheidsrisico's. Als u light frisdrank moet hebben, zorg er dan voor dat u verantwoord drinkt. Een light frisdrank kan je binnen enkele minuten dorstig maken en kan ervoor zorgen dat je aankomt zonder dat je het merkt.

Vreemd genoeg is er geen universeel verboden lijst van kunstmatige en natuurlijke zoetstoffen. Hoewel er veel onderzoeken zijn gedaan naar de Prairies en andere wilde plaatsen waar veel roofdieren zijn voorgekomen en uitgerust met kleine natuurlijke roofdieren, is de lijst met kunstmatige en natuurlijke zoetstoffen in principe hetzelfde voor heel Amerika.

Dus wat vormt precies een aantal van de meest populaire natuurlijke en kunstmatige zoetstoffen?

Kunstmatige zoetstoffen

Kunstmatige zoetstoffen zijn de rage geworden voor het vervangen van suiker en andere zoetstoffen in de voedingsindustrie. Sommige van de kunstmatige zoetstoffen omvatten:

Aspartaam ​​(Aspartaam)

Cafeïne (Volwassenen consumeren dagelijks veel cafeïne. In combinatie met andere zoetstoffen is het in verband gebracht met obesitas en diabetes. Vooral bij kinderen.

Amino-zoet (iko-zoet)

Amino Sweeting is een natuurlijke zoetstof die wordt gebruikt als vervanging voor suiker. Het wordt aanbevolen voor bakken en snoep maken. Het is zeer wit van kleur met bijna geen calorieën en heeft een milde zoete smaak. Te veel van deze zoetstof kan leiden tot diarree.

mond-zoetstoffen zijn de zoetstoffen waar de meeste artsen voor waarschuwen. Ze zijn niet alleen veilig in gebruik, ze helpen ook bij het afvallen. Dit is een groot probleem bij het serveren van meer drankjes dan cocktails aan de gasten.

De op marshmallows en was gebaseerde zoetstoffen zijn door de FDA verboden en zijn in meer dan de helft van de landen illegaal. Alle producten die de kaasjeskruidwortel bevatten en de woorden "marshmallow" of "bijenwas" bevatten, veroorzaken ook problemen voor het opstellen van die verbodslijst.

Frasier's suikervrije conserven, actief kokoswater, vanille (butylhydroxyanisol)

"100% puur"Hoe groeien deze voedingsmiddelen zelfs waar ze niet zijn toegestaan?

Water.

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water. Als zodanig is water een cruciaal onderdeel van ons bestaan. Veel mensen verliezen snel hun toegang tot schoon, kwalitatief goed, betaalbaar en goed smakend water.

Waarom verliezen we onze nummer één keuze voor goed, puur, heerlijk smakend water?

1. Overconsumptie van chemicaliën en pesticiden vernietigt onze watervoorraden en zet betalende klanten buitenspel.

2. vervuiling van onze watervoorziening door industrie en vervuiling.

3. erfenis van chemicaliën, zeer gevaarlijk voor kinderen en volwassenen.

4. Sommige zuiveringsdiensten zijn niet in staat om kwaliteitswater te leveren.

Wat is een geschikt waterfiltratiesysteem?

Water is essentieel voor uw gezondheid en die van uw gezin. Als u op zoek bent naar de beste waterfilters voor uw huis, is het antwoord heel eenvoudig. Zoek naar een systeem dat chloor, lood, VOS, pesticiden, herbiciden, zware mineralen en alle soorten industriële chemicaliën verwijdert.

Als u zich zorgen maakt over uw deeltjesgroottelimiet voor drinkwater en het aanbevolen bereik voor de desinfectie van zwembaden, neem dan contact op met uw plaatselijke waterbedrijf of de plaatselijke gezondheidsautoriteit voor meer informatie. Extreem goede waterfilters en -zuiveraars kunnen enkele duizenden dollars kosten.

Het beste wat u kunt doen, is op zoek gaan naar een betaalbaar waterfiltratiesysteem dat chloor, lood, VOS, lood, pesticiden, herbiciden, zware mineralen en alle soorten industriële chemicaliën verwijdert.

Dit kan u tussen de $ 100 en $ 200 kosten. Maar er zijn geen ernstige gezondheidsproblemen gerelateerd aan de aankoop.<| kwaliteit van de pijp, dus de totale kosten zullen lager zijn. Als u het budget heeft voor een waterkoeler op het aanrecht of als u toepassingen heeft waarvoor een waterkoeler nodig is, kies er dan een die aan deze richtlijnen voldoet.

Wat voor soort gemakkelijke reiniging is nodig om een ​​waterdispenser te gebruiken? Je moet de vloeistof in de koeler schoonmaken, zodat deze mooi schoon is. Dan moet u het waterreservoir tot zijn capaciteit vullen met ten minste het aanbevolen niveau. De fabrikant moet een debiethandboek hebben om aan uw eisen te voldoen.

De laatste stappen naar een geweldige waterkoeler:

Dus je hebt besloten de actie voor je actie voor je actie voor je actie voor je koeler, overweeg dan de aankoop.