Pasta bestellen

Voor de saus:1) tomaat1) knoflook2) champignons3) brood4) olie5) zout

De eerste stap is het snijden van de tomaat en de knoflook, en vervolgens de champignons. Vervolgens voegt u het brood, de olie en het zout toe. De tweede stap is dat u ze goed fijnstampt en de derde stap is dat u de bouillon met de room mengt. Hierna wordt de saus bereid en opgediend.

1) Het is beter om te leren de saus van de grond af aan te bereiden dan om ze te kopen. De gekochte pastasaus bevat vaak de Annatto zaden (zwarte schimmel). Zelfs als de verpakte pastasaus bereid is, bevat deze te veel zetmeel en te veel suiker, te veel bloem en te veel water. Het kan zijn dat de pastasaus te dik is, te dun, of juist te waterig, te heet, te droog, of te smaakloos.

2) Koop verse ingrediënten. Zorg ervoor dat u verse ingrediënten kiest wanneer u maar kunt. Uw verse ingrediënten zullen de saus smaakvoller maken. Als je geen verse ingrediënten kunt vinden, kun je altijd bevroren ingrediënten gebruiken.

3) Let op de pasta wanneer u de pasta en de saus mengt. Verse ingrediënten kunnen beter met de hand worden gemengd, anders wordt de saus te dik, of worden de ingrediënten niet volledig opgenomen. Het is beter om de bloem en de ingrediënten gaandeweg toe te voegen, in plaats van alles zelf te doen.

4) U moet de pasta aan het begin van de bereiding bakken. De beste manier om pasta te koken is boven een open vuur. Als je de pasta te veel of te weinig kookt, wordt hij papperig of zelfs kauwbaar.

5) Voeg olie en azijn toe aan de pasta zodra deze is gekneed. Voeg zout en peper naar smaak toe.

6) Gebruik eieren, de helft van de melk, en de helft van de azijn om een ei-spoeling te maken. Gebruik dit ei-water om de pasta schoon te maken.

7) De beste tijd om de room toe te voegen is wanneer de pasta bijna droog is. Voeg de room en de rest van de melk beetje bij beetje toe.

8) U kunt de pastasaus toevoegen terwijl de pasta kookt. Zodra de pasta geserveerd is, voeg je de saus toe.