Tapijttegels kantoor

Tapijt is een van die kwetsbare elementen. Weet u dat regelmatig stofzuigen, stoomreinigen en shampooën ervoor zorgt dat uw Tapijttegels kantoor langer schoon blijft?

Wel, omdat tapijt gazon is, hoe vaker je het moet wassen, hoe meer vuil er in het tapijt gezogen wordt. Dit is waar azijn van pas komt. Sprenkel een kleine hoeveelheid over het tapijt in je auto en stofzuig het. Als je onder de douche staat, terwijl je je haar wast, gebruik dan de azijn om je haar te verzorgen (het zal ook je haar verzorgen).

Het moge duidelijk zijn dat azijn een wonderschoon schoonmaakmiddel is! Maar gebruik azijn niet alleen op vloerbedekking. De azijn is zeer bijtend, en kan de meeste stoffen beschadigen. Azijn kan katoenen en zijden gordijnen verkleuren. Het kan ook de kleur vervagen.

We krijgen altijd van die boeken die in huis rondslingeren. Sla boeken niet af, Meestal beschrijft een boek met oude volksverhalen het best het uitzicht van voren (zoals de badkuip). Je kunt ook een klein met glas gevuld blikje in je boekenkast zetten, meestal in de rug van het boek. Als je een interessant deel van de verhalen ziet, of als het toevallig een deel is van een verhaal dat je nog niet gelezen hebt, sla je het boek open en lees je het.

Het is lastiger als je een foto van je kind hebt gezien waar je graag in zou willen poseren. In plaats van daar gewoon te staan, neem je een 5 of 10 naast de foto en dupliceer je het gezicht van je kind. Vervolgens kun je de foto in een lijstje naar keuze plaatsen.

Midden in de zomer is de ideale tijd van het jaar voor foto’s. Deze geuren zijn alomtegenwoordig in de winkelrekken. En als je kind op een andere school zit of aan de andere kant van de straat, krijg je toch een foto van je kind te zien. Dus haal een zilveren fotolijstje bij de dollar store en begin met foto’s maken. Als je er aandacht aan besteedt, kun je je geest urenlang bezighouden. Neem ze mee als je de kans krijgt. Zo krijg je meer energie voor de plezierige vernieuwende activiteiten, en verlies je energie voor de rest van de dag.

Uitsnijden: Het klinkt misschien een beetje grappig als je erover nadenkt, maar plaatjes uitknippen is geweldig! Toen ik een kind was, ontdekte ik dat papa en mama hun uitgeknipte foto’s tot Plaatjes gebruikten. En die dag was de mijne. Er zijn Stonesblade vegen door het bos voor papa’s en mama’s foto’s, en schoolfoto’s (die ook uitwisbaar zijn) kunnen worden afgewerkt met schoolbordverf, dan wordt het een betaalbaar papierdecoratie-accent!

Vloerkleden: Omdat huizen vaak stinken en er voortdurend met kinderen wordt omgegaan, is het het meest praktisch om vloerkleden in de woonkamer aan te pakken. Afhankelijk van waar uw huis staat, is het misschien niet zo lonend om de vloerkleden op de vloer te laten liggen. Een goed alternatief is om een ruckus kamer te maken! Is uw woonkamer een weinig glamoureuze ruimte? Een ruckuskamer kan een geklede ruimte zijn. Leg een schoon wit dekbed neer en schuif er een felroze of rood vloerkleed onder, en het verandert in een etnisch wonderland! U kunt het vloerkleed ook naar wens aanpassen aan het kleurenschema van de kamer. In een keuken, wordt een identiek tapijt een prepacrums genoemd.

Planten: Een ander geweldig idee voor degenen die niet kunnen lijken te leven zonder frisse lucht, is om toe te staan roken planten in uw huis. In een flatgebouw of je studentenkamer op school, hebben ze mooie groene planten in potten bij de liftlobby. Er is ook een lange gang waar een rij zeer goedkope planten staat. Probeer die te kweken die je het beste verzorgt, want je weet nooit hoeveel je voor je favoriet moet betalen. Koppel die gesteriliseerde look aan een perfecte baan van Moeder Natuur!

Vissen: Als je daadwerkelijk vissen hebt, pak ze dan. In de vissenkom die voor jou is. De vissen zullen van je houden, geloof me, en de geuren zullen lang niet zo erg zijn. Als u geen vissen hebt, is vissenvoer een nuttig (maar overpeinzend) hulpmiddel om het decor te accentueren. Als je geen ruimte hebt voor vissen, wat dacht je dan van kleine groene beestjes? Sommige mensen vullen een kleinere decoratieve kom met witte krijtjes of krijtjes in de kleur van de muren, en plaatsen een groen insect aan het andere uiteinde van de kom. Je kunt zelfs creatief zijn en je naam daubadles op de bovenkant van de kom schrijven. De energieën zullen zich samenvoegen in de hoeken in de buurt, en je kamer zal zeker heerlijk ruiken!

Schilderijen: Schilderijen en wandkleden dragen vooral bij aan het gevoel van continuïteit van kamer tot kamer.