Yay Taart (eerst Henri's home bakery)

Yay Taart (eerst Henri's home bakery) is een sfeervolle en gezellige bakkerij die gespecialiseerd is in heerlijke taarten en cakejes. Wij bakken met liefde en passie en zijn dan ook trots op onze producten. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende taarten en cakejes en er is altijd wel iets naar uw smaak. Wij verkopen ook lekkere slagroomtaarten, chocoladetaarten, appeltaarten en cheesecakes. Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze bakkerij!

Bakkerij Yay Taart: lekkerste taarten in town!

Wie houdt er nou niet van taart? Als je van zoet houdt, dan is Bakkerij Yay Taart de plek voor jou. Wij hebben de lekkerste taarten in heel Amsterdam! Of je nu houdt van chocola, van fruit, of van iets heel speciaals, wij hebben het voor je. En het fijne is: al onze taarten zijn honderd procent vegan! Dus iedereen kan genieten van onze lekkernijen.

Bakkerij Yay Taart: de beste taarten van heel Nederland!

Wij zijn niet alleen de lekkerste, maar ook de beste bakkerij van heel Nederland! Onze taarten zijn niet alleen vegan, maar ook nog eens heel erg gezond. We gebruiken alleen de beste ingrediënten, en we maken alles met veel liefde. Kom dus snel langs bij ons in de winkel, of bestel online!

Bakkerij Yay Taart: de leukste bakkerij van Amsterdam!

Bakkerij Yay Taart is niet alleen de lekkerste en de beste bakkerij, maar ook nog eens de leukste! Wij hebben een heel fijn team, en we staan altijd klaar om je te helpen. Kom dus snel langs, en laat je verrassen door onze heerlijke taarten!