Broodjes / Lunch bestellen en bezorgen - Broodjeszaak Beregoed

In plaats van een traditionele broodjeszaak te openen en deze als een normaal bedrijf te exploiteren, kunt u profiteren door een 'broodjeszaak voor werknemers' te openen. Als eigenaar ben je verantwoordelijk voor je broodjes en al het andere wat er binnen gebeurt. U bent niet verantwoordelijk voor de mix van smaakmakers, de bereiding van brood en het coaten van uw brood. Je kookt niet je boterhammen, maar je bereidt en bakt wel een deel van je boterhammen. Je zorgt er niet voor dat je brood vers wordt gemaakt — maar je zorgt er wel voor dat je een doos vers brood voor de dag pakt, en je pakt een andere doos vers brood voor de dag die je nodig hebt voor boterhammen. Je kookt en je bakt je boterhammen, maar binnen heb je weinig te doen. Je kookt je boterhammen, maar je hebt niets dat heel, heel belangrijk is met betrekking tot het interne werk.

Als je een speciale broodjeszaak opent die gespecialiseerd is in bepaalde soorten brood, zoals wentelteefjes of gekke Non-biljoen tafels, is er waarschijnlijk meer eten en tijd nodig in de broodjeszaak, wat veel tijd en aandacht voor detail vereist. U zult waarschijnlijk meerdere mensen inhuren om met u samen te werken als werknemers die de broodjes koken en bakken, dus u zult die werknemers in ieder geval in het begin op de loonlijst moeten hebben.

De grootste redenen waarom mensen besluiten om in deze horecazaak te gaan werken, zijn kinderopvang, ziek zijn, een tweede bron van inkomsten willen en/of het is gewoon logisch. Als je besluit om voor dit doel een broodjeszaak te openen en je opent een broodjeszaak die gespecialiseerd is in het serveren van een bepaald soort voedsel, zoals duidelijk bestrooide noten, dan zijn er voor- en nadelen. Pluspunten zijn geen protocollen met betrekking tot meegebracht voedsel en geen plichten met betrekking tot opslag van bouillon, kooktijden, koken op basis van klantvoorkeur, enzovoort. De niet-leden van uw broodjeszaak zullen echter blijven bloeien, aangezien u het ongrijpbare element gaat leveren van het verstrekken van de adressen en telefoonnummers van lokale plekken waarmee ze uw broodjes kunnen kopen. Waarom zullen mensen naar een broodjeszaak willen en zullen uw broodjes een verkoopargument zijn waarom een ​​potentiële klant naar een broodjeszaak zou moeten gaan voor een snelle stop of drive-through?

Potentiële kopers van uw broodjes zijn waarschijnlijk vaste klanten van uw bedrijf en/of u bedient regelmatig een groot aantal vaste klanten die regelmatig moeten verschijnen. Deze kopers van broodjes zullen waarschijnlijk introverte mensen zijn en die openbare vertoningen van eten proberen te vermijden. Uw broodjeszaak zal waarschijnlijk van nature goed bij u passen, maar u zou moeten overwegen om uw bord in de etalage te maken als u broodjes verkoopt.

Het grootste voordeel van het runnen van een broodjeszaak is dat het werk over het algemeen gedaan kan worden door iedereen die denkt het aan te kunnen. De eerste werkzaamheden kunnen geheel door u worden uitgevoerd. U krijgt het geld, evenals de composities en de reparaties. U hoeft niet alle tijd en kosten te maken om een ​​volledig marginaal gekwalificeerd personeel in dienst te nemen om voor u te werken of om eerlijke en gelijke beloning en voordelen voor hun loon toe te staan, extra belastingplicht op zich te nemen voor hun loon en bedenkingen voor verloren tijd . U hoeft zich niet bloot te stellen aan de publieke bekendheid of de dreiging van kritiek door potentiële kopers af te wijzen.

Een eigenaar van broodjeszaak werknemers zal waarschijnlijk een heel ander bedrag aan loon moeten betalen en/of een ander bedrag aan belasting(en).

Hoeveel boterhammen per maand?

Hoeveel artikelen worden er op deze marktdag verkocht?

Hoeveel verdiende degene die aan de andere kant de broodjes voor je klaarmaakt met zijn loon en/of belastingvoordeel?

Hoeveel is er in totaal verdiend op deze dag door iedereen aan de buitenkant van het sandwichgebouw?

Hoeveel verkochten ze?

Hoeveel winst heb je gemaakt met je Subway die de gemiddelde kosten van een broodje hierboven samenvat?

Toen u de broodjes van de toonbank haalde, wilt u dan dat de kosten om ze in te kopen en op te ruimen hetzelfde zijn als het bedrag dat ze per stuk waren?

Hoeveel tijd besteedde het personeel van de broodjeszaak aan het in- en uitleveren van leveringen in het dagelijkse schema?

Subrevoluties als geheel? Of boterhammen? Of nationale sandwiches?

Veel mensen die alles verloren of een van hun boterhammen tot op het bot hadden verbrand.

Gebrek aan zoveel tijd om te besteden aan het creëren van en werken aan wat de moeite waard is. Het zou je biljoenen tafels kosten om vier keer per dag de grond te raken om de taart te prikkelen met minder dan één staf.

afleiding door wisselende werkschema's

Minder tijd met familie

Un Schakel voedsel uit waaraan mensen een cadeau willen geven. Ik ken een paar vrouwen die schatten doorgeven waar anderen niet voor kunnen betalen.

Gebrek aan een tastbaar en nuttig voordeel.