is een vrucht waarbij elke amandel een andere smaak heeft. Ze zijn mooi om te zien, eetbaar, gezond en voedzaam. Amandelen zijn perfect als tussendoortje. Eet ze met yoghurt, muesli, proteïnerepen, dipsauzen, sauzen, omeletten, pannenkoeken, brood en gebak, mixen, of gewoon door gewoon te snoepen van wat natuurlijke lekkernijen.

Pecannoten: Pecannoten zijn de meest gegeten noten in de wereld. En ze zijn zo gezond. Pure pecannoten bevatten meer vet dan welke andere noot dan ook. Ze bevatten ook veel eiwitten en gezonde vetten. Hun natuurlijke zoetheid maakt ze een perfecte keuze voor dips en dressings, en in de thee zijn ze een perfecte traktatie om de thee mee te beginnen.

Walnoten: Walnoten zijn een uniek eiwitrijk voedingsmiddel dat je voor langere tijd vol houdt. Probeer ze eens met pasta, roerei en salades. Probeer ze droog, met boter of gewoon met natuurlijke pindakaas te eten.

… En dat is het! Blijf tussendoor snacken en neem noten op in je dieet en je zult genieten van de vele voordelen zoals:

– Een van de laagste cholesterolwaarden ter wereld.

– Een uniek voedingsmiddel dat rijk is aan magnesium en ijzer.

– Een voedingssupplement dat veel voedingsstoffen bevat, waarvan vitamine E er één is.

– EPA, de chemische stof die in een breed scala van milieugoederen en diensten wordt gevonden.

– verbetert de geheugenfunctie.

– Antioxidanten die cellen beschermen tegen beschadiging.

– Breed scala aan vitaminen en mineralen.

– Praktisch en handig.

Nut van noten:

Naast hun voedingswaarde hebben noten ook praktische waarde. Ze zijn:

– handig. Ze zijn verkrijgbaar in handige formaten. Je kunt ze bewaren in je keukenkastje, bijzettafeltje, voorraadkast, blenderpotjes en luchtdichte bakjes.

– slaat de energie op in je lichaam. Elke keer dat je er één eet, geef je extra energie aan je lichaam.

– succesvol in het verliezen van gewicht. Volgens vele studies waren mensen die in staat waren om gewicht te verliezen in staat om het eraf te houden voor gemiddeld 3 jaar in plaats van slechts een paar maanden.

– verminderen ziekterisico’s. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat noten het risico op het krijgen van dodelijke ziektes zoals hartaanvallen, beroertes en kanker kunnen verminderen.

– helpen u bij het verdragen van belangrijke gebeurtenissen zoals zwangerschap. Verschillende studies hebben aangetoond dat het eten van noten tijdens de zwangerschap niet alleen zou resulteren in een gezond kind, maar u ook zou helpen de zwangerschap goed te verdragen.

De meest gebruikte noten:

– pinda’s-gerangschikt als het nummer één geconsumeerde voedsel in de wereld.

– zalm – bevat twee tot vier keer zoveel vet als pinda’s.

– Vis – bevat drie keer de hoeveelheid vet van zalm.

– spareribs – bevatten acht keer de hoeveelheid vet van zalm.

De gezondheidsvoordelen van noten:

Rijk aan vitaminen, mineralen, koolhydraten en vezels, zijn noten een van de gezondste voedingsmiddelen die de mens kent.

Deze noten kunnen:

– Direct energie geven. Noten zijn rijk aan eiwitten afkomstig van dierlijke bronnen. Deze aminozuren zijn essentieel voor het lichaam om zijn functies goed uit te kunnen voeren. Eiwit voorziet het lichaam van nieuwe weefsels om te versterken, te reproduceren en te herstellen.

– een gezond hart te behouden. Het hart is een van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Het slaat elke twee tot drie minuten. Een gezond hart is van cruciaal belang. Nitrosaminen, geproduceerd door een ongezonde levensstijl en roken, kunnen ons hart beschadigen. Maar een gezond hart kan worden verkregen door alleen rauwe noten te eten.

– Voorkomen van kanker. Regelmatig grote hoeveelheden Notenwinkel Rotterdam eten kan kanker voorkomen. Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Scranton toonde aan dat de enkelvoudig onverzadigde vetten in amandelen sommige kankerdodende moleculen effectief kunnen vernietigen.