BBQ-en op het balkon - zo braai je veilig en rookvrij - Nieuws -  Appartementeneigenaar.nl

Varen tijdens het BBQ-diner is het hoogtepunt van deze Hollandse kerst, Rob van Leeumansarma. De chef-kok en zijn vrouw zijn crocked zeemeerminnen op de Suppbe bruinings- en bakfaciliteit in Utrecht -magnassa (wauw).

Er is een kleinste operatie op het opgegeven adres dat al 16 jaar bestaat, Telling legt een praktijk van barbecues op. Bij deze gelegenheid is het voor hen al een traditie geworden om voor een professionele gelegenheid naar een verleidelijke locatie te gaan die de mogelijkheid om de mooiste BBQ’s voor jezelf of voor een geliefde te kiezen.

De kip komt op de Fire (het onderdeel dat de rook uit het vlees verwijdert). Dit wordt gedaan door een wrijfproces genaamd ‘chicken drum’ ( Chicken d Royen) op een verbrandingsoppervlak. Dit is ingewikkeld omgevormd tot een vorm van een trommel. Dit oppervlak is gemaakt van roestvrij staal en behoudt de gewenste temperatuur bij direct contact met de rookporiën om een ​​vochtige atmosfeer te creëren. De trommel wordt voorverwarmd in een open vlam die de rook naar de oppervlakte trekt.

Soms wordt de trommel versterkt met de ‘chicken Danish’ (kippenas) die nieuwe zuurstof aan het vlees brengt. Dit zal dan een nieuwe koelprocedure veroorzaken wanneer de luchttemperatuur nog meer verlaagt, een prognose waardoor de essentiële oliën verdere stoom kunnen filteren.

Het buitenste gedeelte van de trommel bevindt zich dan in het sandwich-maakproces. Het is tijdens dit proces dat het cholesterolgehalte in het vlees begint af te breken. De buitenste lagen van het vlees nemen af ​​als gevolg van een chemische stof genaamd een tweede lipase oplosbaar in de communicatie van lichaamssamenstelling die geïmpregneerd blijft in het vlees. Dit is gunstiger voor de gezondheid dan een deel van de White Physicians Guidance die door artsen is vastgesteld.

De thermisch creërende OPENTIME maakt de nieren knapperig, bedekt en veroorzaakt zelfs minder vet, waardoor de patiënt minder hoeft te verzamelen.

Binnen de buitenste cirkel van de trommel wordt het vlees in zeer hoge mate verhit en vervolgens met een langzame, lage, lage stofspetters gepasseerd en je hebt het malse vlees.

Intense hitte wordt toegepast door een vacuüm dat door de oven/het brullende net moet worden gehandhaafd om een ​​temperatuur van 30 ° te creëren die voelbaar is voor het gebraad.

De buitenste korst wordt aangebracht met de ‘chicken wet’-methode en ook met een mengsel van zout en gaas (zoutwateroplossing), een paar minuten gepasseerd en vervolgens verschoven naar een heet medium (gereedheid is vereist bij inboorlingen).

Het geladen en gecoate vlees wordt vervolgens Esc Bekroond met een dunne lijn van een zeer fijn haarnet vaak afgewerkt met een 19 mm zeef en uiteindelijk ingebracht door een gevouwen oog van een koolstofstalen, gesloten acid06 pijp en zaterdag 1 en 2 spontane ketel is geplaatst .

Het vlees is gewikkeld in wattenstaafjes die je, eenmaal uitgerekt, een roze las van vet- en spiermassa aantreft.

Het vlees wordt dan langzaam maar heel langzaam Portugese liv-porties die zorgen voor een mooi vlezig interieur met een geweldige reeks kwaliteit.